Συγχαρητήρια τάξη του 2021

Jun 11, 2021

Συγχαρητήρια τάξη του 2021! Αντιμετωπίσατε πρωτοφανείς προκλήσεις, για να επιτύχετε αυτό το ιδιαίτερο ορόσημο στο εκπαιδευτικό σας ταξίδι.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες περιστάσεις του προηγούμενου έτους και τις προφυλάξεις για τη δημόσια υγεία, θα προχωρήσουμε με Διαδικτυακές Τελετές Αποφοίτησης για να αναγνωρίσουμε τα επιτεύγματά σας και να σας βοηθήσουμε να γιορτάσετε την Αποφοίτησή σας με την οικογένεια και τους φίλους σας, με ασφάλεια μέσω ζωντανής διαδικτυακής σύνδεσης.

Οι Διαδικτυακές Τελετές Αποφοίτησης θα πραγματοποιηθούν ξεχωριστά για το Cyprus College Λευκωσίας και το Cyprus College Λεμεσού, ως εξής:

 

Ημέρα Αποφοίτησης

Κολλέγιο

Σύνδεσμος

Ώρα

23 /7/21

Cyprus College Λευκωσίας

 

https://live.cycollege.ac.cy/

 

06.00 μμ

23/7/21

Cyprus College Λεμεσού

07.30 μμ

Διαδικασία παρακολούθησης της Διαδικτυακής Τελετής Αποφοίτησης 2021

 

1. Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε και να παρακολουθήσετε τη διαδικτυακή τελετή αποφοίτησης. Θα πρέπει να συνδεθείτε με το φοιτητικό σας email.

2. Πριν υποβάλετε την αίτησή σας, πρέπει να ανεβάσετε μια φωτογραφία με βάση τις προδιαγραφές που παρέχονται στην Αίτηση.

3. Η προθεσμία υποβολής της αίτησης αποφοίτησης είναι 27 Ιουνίου 2021. Οι αιτήσεις που θα λαμβάνονται μετά από αυτή την ημερομηνία ΔΕΝ θα γίνουν αποδεκτές.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη συμπλήρωση της διαδικτυακής αίτησης αποφοίτησης, επικοινωνήστε με την κα Άντζελα Γεωργιάδου στο Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας στο A.Georgiadou@euc.ac.cy  ή στο 22713185.

 

Ομιλία αποφοίτησης

Η ομιλία αποφοίτησης παραδίδεται από τον φοιτητή που αποφοίτησε στο εαρινό εξάμηνο του 2021 με τον υψηλότερο μέσο γενικό βαθμό.

 

Βραβεία Ακαδημαϊκής Αριστείας

Τα Βραβεία Ακαδημαϊκής Αριστείας απονέμονται σε αποφοίτους φοιτητές με το υψηλότερο μέσο γενικό βαθμό από κάθε Πρόγραμμα. Οι επιλέξιμοι φοιτητές είναι φοιτητές που αποφοιτούν από το εαρινό εξάμηνο του 2021.

 

Διαδικασία έκδοσης τίτλου σπουδών

Για την έκδοση του τίτλου σπουδών σας, θα πρέπει να συμπληρώστε το «ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ» (πατήστε εδώ) και να την αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση C.Constantinou@euc.ac.cy  μαζί με την απόδειξη πληρωμής των 60 ευρώ που απαιτούνται για την έκδοση του τίτλου σπουδών (πληροφορίες για πληρωμές πατήστε εδώ).