Σύνδεσμος Αποφοίτων

Mentor Program

Οι απόφοιτοι μας συνεισφέρουν στην επαγγελματική ανάπτυξη των φοιτητών συμμετέχοντας στο Mentor Program. Το να γίνεις μέντορας στον τομέα σου είναι εξαιρετικά και αμοιβαία επωφελές. Είναι μια ευκαιρία να γνωρίσετε τη νέα γενιά και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε καλύτερα την πρόσληψη νέων υπαλλήλων. Το να μοιράζεστε την εμπειρία σας αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να μιλήσετε και να μάθετε από τους μελλοντικούς αποφοίτους που θα ενταχθούν στο εργασιακό δυναμικό – να μάθετε πώς σκέφτονται, πώς λαμβάνουν αποφάσεις, πώς χρησιμοποιούν την τεχνολογία και πώς συμπεριφέρονται. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να εμπνεύσετε, να παρακινήσετε και να υποστηρίξετε τους νέους πτυχιούχους.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα Μέντορα επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση [email protected] ή στο +357 22 559454.

Πρόσληψη Αποφοίτων EUC

Οι απόφοιτοι μπορούν να δημοσιεύουν στην πλατφόρμα CSM θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης δωρεάν. Οι απόφοιτοι μπορούν να συνδεθούν στην πλατφόρμα CSM, να επιλέξουν την επιλογή ‘Δημοσίευση Θέσης Εργασίας’ και να αναρτήσουν τις σχετικές πληροφορίες.

Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email στη διεύθυνση [email protected] ώστε να καταχωρήσουμε τη διαθέσιμη θέση εργασίας ή πρακτικής άσκησης στη σελίδα του Κέντρου Καριέρας στο Facebook.

Δημιουργήστε Ένα Προφίλ CSM

Συμμετοχή Στο Πρόγραμμα «Bridging The Gap»

Το «Bridging the Gap» είναι ένα πρόγραμμα που στοχεύει να φέρει κοντά την φοιτητική κοινότητα και τους αποφοίτους του Cyprus College. Απόφοιτοι έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την τεχνογνωσία, τις επαγγελματικές γνώσεις και εμπειρία τους με τους φοιτητές/ριες. Οι απόφοιτοι παρουσιάζουν τρέχοντα θέματα και συζητούν για τις συνθήκες, τις εξελίξεις και την μελλοντική αναπτυξιακή πορεία αρκετών τομέων της κυπριακής οικονομίας.

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα «Bridging the Gap» επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή στο +357 22 559454

Επισκέψεις Φοιτητών

Παράλληλα με τις Εκπαιδευτικές Επισκέψεις τις οποίες διοργανώνει το Κέντρο Καριέρας, οι εργοδότες μπορούν να καλωσορίσουν μελλοντικούς/ες πτυχιούχους και να τους προσκαλέσουν να επισκεφτούν το χώρο εργασίας τους. Αυτές οι επισκέψεις δημιουργούν συνεργίες μεταξύ μελλοντικών πτυχιούχων και απόφοιτων που μπορούν να οδηγήσουν σε εποικοδομητικές συνεργασίες.

Alumni Business Network

Οι σωστές «διασυνδέσεις» είναι πάντοτε σημαντικές και χρήσιμες. Αν είστε απόφοιτοι του Cyprus College, μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να συνεργαστείτε με χιλιάδες άλλους αποφοίτους, να συζητήσετε για επιχειρηματικές ευκαιρίες, να δημιουργήσετε συνέργειες, να λάβετε συμβουλές, να προωθήσετε τις ιδέες σας, να μοιραστείτε ευκαιρίες και να υλοποιήσετε στόχους. Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Cyprus College σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε την επαγγελματική σας εμπειρία και να μεγιστοποιήσετε τις επαγγελματικές σας διασυνδέσεις συμμετέχοντας στην κοινότητα του Επιχειρηματικού Δικτύου Αποφοίτων.