Στέγαση

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του Γραφείου Στέγασης θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε την κατάλληλη διαμονή που ταιριάζει στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Το Γραφείο Στέγασης παρέχει βοήθεια για διαμονή στα κολεγιακά διαμερίσματα και σε ιδιωτικά διαμερίσματα γύρω από το campus.

Τα φοιτητικά διαμερίσματα είναι πάντοτε σε υψηλή ζήτηση και κυρίως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, Ιούνιο έως Σεπτέμβριο.

Στοιχεία Επικοινωνίας με το Γραφείο Στέγασης:
Τηλέφωνα: +357 22713279 / +357 22713152
Fax: +357 22713172
Email: [email protected]

Πιο κάτω μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τς πλησιέστερες Οικιστικές μονάδες για την διαμονή σας.

Unihalls Trinity

Οι νέες μας φοιτητικές οικιστικές μονάδες Unihalls Trinity βρίσκονται μόλις πέντε λεπτά από το campus και περιλαμβάνουν 228 μοντέρνα στούντιο και διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου. Το καινούργιο οικιστικό συγκρότημα έχει σχεδιαστεί με βάση υψηλής ποιότητας οικιστικά πρότυπα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του σύγχρονου σπουδαστή. Τα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με κουζίνα, ντουλάπες, μπάνιο και σύστημα κλιματισμού/θέρμανσης. Η διαμονή στο Unihalls Trinity προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φοιτητικής ζωής σε ένα ασφαλές περιβάλλον, δίπλα από την πανεπιστημιούπολη με υπηρεσίες που επιτρέπουν στους φοιτητές να συνδυάσουν σπουδές και κοινωνική ζωή. Το συγκρότημα διαθέτει εστιατόριο-καφέ, γυμναστήριο, αίθουσα πλυντηρίου, σύνδεση με το διαδίκτυο (internet connection) υψηλής ταχύτητας, χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και ποδήλατων και 24ωρο σύστημα ασφάλειας. To Cyprus College και το Unihalls Τrinity βρίσκονται σε μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της Λευκωσίας και περιτριγυρίζονται από εστιατόρια, καφέ, βιβλιοπωλεία, φαρμακεία, υπεραγορές και εμπορικά κέντρα. Το εβδομαδιαίο ενοίκιο κυμαίνεται από €120 μέχρι €147, ανάλογα με την επιλογή διαμερίσματος. Έξοδα ηλεκτρισμού και νερού περιλαμβάνονται στο ενοίκιο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Επικοινωνήστε:
Τηλέφωνο: +357 22050005
Toll Free (local calling): 77770404
Ιστοσελίδα: unihalls.eu/unihalls-trinity
Email: [email protected]

Cyprialife Residence

Το Cyprialife Residence απέχει μόνο λίγα λεπτά από το Cyprus College και βρίσκεται απέναντι από το κτίριο Unihalls Trinity. Αυτή η σύγχρονη οικιστική μονάδα στεγάζει 44 πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα στούντιο. Σε κάθε στούντιο υπάρχει κουζίνα, μπάνιο, μεγάλο κρεβάτι, γραφείο και βιβλιοθήκη, καναπές με βοηθητικά τραπεζάκια, ευρύχωρη ντουλάπα, τραπέζι κουζίνας και καρέκλες. Το κάθε διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με φούρνο και ηλεκτρική εστία, ψυγείο και πλυντήριο. Όλα τα στούντιο διαθέτουν σύστημα εξαερισμού, κλιματιστικό θερμού και κρύου αέρα και παρέχουν δωρεάν ενσύρματη πρόσβαση στο internet. Οι λογαριασμοί για το νερό και τον ηλεκτρισμό καταβάλλονται από τον ένοικο. Όλα τα στούντιο έχουν σταθερή σύμβαση διάρκειας 12 μηνών. Η τιμή ανέρχεται στα €460 το μήνα.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το διαφημιστικό έντυπο της οικιστικής μονάδας Cyprialife.

Τηλέφωνο: +357 22887329 / +357 22887325
Fax: +357 22887464
Email: [email protected]

U-CITY Residence

Το κτήριο U-CITY Residence βρίσκεται 300 μέτρα από το Cyprus College. Διαθέτει 78 πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα στούντιο διαμερίσματα από 28-35 τετραγωνικά μέτρα. Το εβδομαδιαίο ενοίκιο κυμαίνεται από €140 μέχρι €160, ανάλογα με την επιλογή διαμερίσματος. Στην τιμή του ενοικίου περιλαμβάνονται τα έξοδα ηλεκτρισμού και νερού, η χρήση του γυμναστηρίου, σύνδεση στο διαδίκτυο, κοινόχρηστα καθώς και η υπηρεσία καθαρισμού δωματίου. Όλα τα στούντιο έχουν σταθερή σύμβαση διάρκειας 12 μηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Επικοινωνήστε:
Tel: +357 22 000 996
Email: [email protected]

The Med–Boutique Residence

Το κτίριο The Med–Boutique Residence βρίσκεται στα 250 μέτρα από το Cyprus College. Διαθέτει 35 πολυτελή, πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα στούντιο διαμερίσματα από 35-49 τετραγωνικά μέτρα. Το εβδομαδιαίο ενοίκιο κυμαίνεται από €169 μέχρι €208, ανάλογα με την επιλογή διαμερίσματος. Στην τιμή του ενοικίου περιλαμβάνονται τα έξοδα ηλεκτρισμού και νερού, σύνδεση στο διαδίκτυο και τα κοινόχρηστα. Όλα τα στούντιο έχουν σταθερή σύμβαση διάρκειας 12 μηνών. Στο κτίριο διαμένουν περισσότερο φοιτητές Ιατρικής αλλά και της Οδοντιατρικής.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Επικοινωνήστε:
Tel: +357 7000 7016
Email: [email protected]

Unihome Boutique Halls

Το κτήριο Dιαθέτει 146 πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα στούντιο διαμερίσματα από 37-71 τετραγωνικά μέτρα. Οι τιμές κυμαίνονται από 450-700 ευρώ τον μήνα. Στην τιμή του ενοικίου περιλαμβάνονται όλα σας τα έξοδα διαμονής (επίπλωση, νερό, ρεύμα, Internet, γυμναστήριο, game room, κοινόχρηστα, χρήση study room). Στο κτήριο υπάρχει 24 ώρες υποδοχή και καφετέρια για εξυπηρέτηση των φοιτητών. Το κτήριο ξεκινήσε την λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδω.

Επικοινωνήστε:
Τηλ: +357 22 011 888
Τηλ: +357 99530531
Email: [email protected]

Unihalls Premier

Οι φοιτητικές εστίες Unihalls Premier παρέχουν ξενοδοχειακού τύπου υπηρεσίες και ανέσεις. Συνδυάζουν τη λειτουργικότητα, τον μοντέρνο σχεδιασμό και την αισθητική, προσφέροντας ένα ιδανικό και ασφαλές περιβάλλον για κάθε φοιτητή. Με μια πληθώρα επιλογών ανάμεσα σε 299 πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα στούντιο και διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων, οι εστίες Unihalls Premier αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τη φοιτητική σας διαμονή. Το συγκρότημα διαθέτει 24ωρη Ρεσεψιόν, Υπηρεσία Ασφαλείας, Εστιατόρια, Καφέ, Γυμναστήριο, TV room, Study room, Χώρους Πλυντηρίων, κ.α. Το ενοίκιο ξεκινά από €420 τον μήνα και συμπεριλαμβάνει ρεύμα, νερό, υψηλής ταχύτητας ίντερνετ, κοινόχρηστα, δημοτικούς φόρους καθώς και δωρεάν χρήση υπερσύγχρονου γυμναστηρίου.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Επικοινωνήστε:
Τηλέφωνο: +357 22210004
Toll Free (local calling) 77770404
Ιστοσελίδα: unihalls.eu/unihalls-premier
Email: [email protected]

Κόστος Ζωής

Τα έξοδα διαβίωσης στη Λευκωσία για τον μέσο φοιτητή υπολογίζονται μεταξύ €450 με €550 μηνιαίως.

Διαμονή Εκτός Πανεπιστημιούπολης

Το Γραφείο Στέγασης διαθέτει κατάλογο με διαμερίσματα/οικίες προς ενοικίαση που βρίσκονται πολύ κοντά στο Κολέγιο. Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία και οι φοιτητές μπορούν να εξασφαλίσουν διαμονή χωρίς δυσκολία. Το ενοίκιο για ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου συνήθως κυμαίνεται μεταξύ €400 και €550 μηνιαίως, για ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων μεταξύ €500 και €650 τον μήνα, ενώ για ένα διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, το ενοίκιο κυμαίνεται μεταξύ €650 και €750 τον μήνα