Επίσημη Επαγγελματική Αναγνώριση του Πτυχίου Αισθητικής του Cyprus College στην Ελλάδα

Μάι 24, 2023

Το Cyprus College ανακοινώνει πως το Πτυχίο Αισθητικής που προσφέρει έχει αναγνωριστεί από το Αυτοτελές Τμήμα Εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας (Α.Τ.Ε.Ε.Ν.), του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας, για τη λήψη άδειας επαγγελματικής άσκησης στην Ελλάδα.

Το Cyprus College, ως το παλαιότερο Κολέγιο στην Κύπρο διακρίνεται για την προσφερόμενη ποιότητα αλλά και για την απασχολησιμότητα των αποφοίτων, τομείς οι οποίοι αποτελούν σημαντική προτεραιότητα για το Cyprus College και σαφέστατα ξεχωρίζουν τους απόφοιτους του.

Το Πτυχίο Αισθητικής του Cyprus College, σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια του κλάδου, προσδίδει άλλη εμβέλεια στον τομέα της Αισθητικής. Έχει ως βασικό πυλώνα την εξειδικευμένη κατάρτιση σε τομείς όπως, αισθητική προσώπου και σώματος, νέες τεχνολογίες στην αισθητική, μακιγιάζ, ονυχοπλαστική, μέθοδοι ευεξίας και χαλάρωσης, μέθοδοι προσωρινής και μόνιμης αποτρίχωσης. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στη χρήση αισθητικών εφαρμογών IPL και Laser. Επιπλέον, οι φοιτήτριες Αισθητικής του Cyprus College αποκτούν θεμελιώδεις γνώσεις σε πολλές σημαντικές ενότητες που σχετίζονται με τον τομέα της αισθητικής, όπως η κοσμητολογία, ανατομία, η παθοφυσιολογία, η δερματολογία, η φυσική, η πλαστική χειρουργική, η διαιτολόγια, η αισθητική γυμναστική και οι πρώτες βοήθειες.