Τελετή Αποφοίτησης Cyprus College Λεμεσού 2022

Jul 12, 2022

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 10ης Ιουλίου 2022, η Τελετή Αποφοίτησης του Cyprus College Λεμεσού, όπου απονεμήθηκαν συνολικά 244 τίτλοι σπουδών. Παράλληλα με τους τίτλους σπουδών, απονεμήθηκαν βραβεία στους πρωτεύσαντες απόφοιτους του Κολεγίου.

Στο χαιρετισμό του ο διευθυντής του Κολεγίου, κος Χρίστος Βακανάς, ανέφερε ότι «η αποψινή βραδιά είναι μια εκδήλωση ικανοποίησης, χαράς και υπερηφάνειας». Επιπρόσθετα καλωσόρισε, με χαρά και ευγνωμοσύνη όλους τους γονείς των αποφοίτων οι οποίοι σε ρόλο αφανών ηρώων στηρίζουν τα παιδιά τους επιζητώντας το καλύτερο γι’ αυτά. Ταυτόχρονα, ευχαρίστησε όλους τους καθηγητές και το διοικητικό προσωπικό που με την ομαδική τους συνεργασία, καταφέραν επιτυχώς να κάνουν το Κολέγιο ανταγωνιστικό και αξιόπιστο, με απόδειξη την προτεραιότητα που δίνεται στους απόφοιτους του Cyprus College για σκοπούς εργοδότησης.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο κ Βακανάς παρακίνησε τους αποφοίτους να διευρύνουν ακόμη περισσότερο τους ορίζοντες τους, αναπτύσσοντας τα ταλέντα τους έξω από καλούπια, έτοιμες λύσεις και συμβατικές προδιαγραφές, χωρίς όμως την παρέκκλιση από βασικές αξίες της ζωής όπως η εντιμότητα, η αλληλεγγύη, η ισότητα, η ειλικρίνεια, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός στο συνάνθρωπο.

Ακολούθησε η αντιφώνηση του απόφοιτου με την υψηλότερη ακαδημαϊκή επίδοση μεταξύ όλων των αποφοίτων του Cyprus College Λεμεσού, Νικόλα Γεδεών, απόφοιτου του προγράμματος «Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων» και έγινε η  απονομή των τίτλων σπουδών από τον Διευθυντή του Κολεγίου. Η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, κα Λουκία  Πολυγερινού Τζύρκα, αναφέρθηκε στην επικείμενη αφυπηρέτηση του κ Βακανά και τον ευχαρίστησε για την πολυετή συνεισφορά του στον οργανισμό και την ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση του τόπου. Νέος διευθυντής του Cyprus College Λεμεσού ανέλαβε από την 1η Ιουνίου ο κ Γιώργος Παλλαρής.

Στην τελετή αποφοίτησης παρευρέθηκαν επίσης, ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς κ Δώρος Αντωνίου, ο Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου κ Μαρίνος Κυριάκου, ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Λεμεσού κ Γιώργος Γεωργίου, ο Πρόξενος της Σλοβενίας κ Εύρος Αλεξάνδρου, ο Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας της διεθνής έρευνας TIMSS του Διεθνή Οργανισμού για την Αξιολόγηση των Εκπαιδευτικών Επιτευγμάτων Δρ. Χρίστος Παυλίδης.