Τελετη Αποφοιτησης 2023

Μάι 26, 2023

H Τελετή Αποφοίτησης του Cyprus College 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουλίου 2023 στο εξωτερικό χώρο στάθμευσης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η ολοκλήρωση των σπουδών σας είναι ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της ζωής σας και ο κύκλος αυτός κλείνει με την Τελετή Αποφοίτησης. Σας καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια των Αποφοίτων μας.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ

Τελική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων: 30 Ιουνίου 2023.

Αιτήσεις πέραν της ημερομηνίας αυτής ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ:

  1. Πριν προχωρήσετε στην Αίτηση Συμμετοχής, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ενοικίασης ή αγοράς της τηβέννου σας είτε διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας https://eurojet.com.cy/gowns-university-college ή με πληρωμή απευθείας στα γραφεία του EuroJet.
  2. Με την πληρωμή της στολής σας, θα πάρετε έναν αριθμό αναφοράς/απόδειξης ο οποίος απαιτείται για την επιτυχή συμπλήρωση της Αίτησης Συμμετοχής σας στην τελετή Αποφοίτηση.
  3. Παρακαλώ πατήστε εδώ  για να συμπληρώσετε την Αίτηση Συμμετοχής στην Τελετή Αποφοίτησης 2023.

Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο αδυνατείτε να συμπληρώσετε την Αίτηση σας διαδικτυακά επικοινωνήστε με την κ. Άντζελα Γεωργιάδου, Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας στο 22713185 ή στο [email protected]

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων 30 Ιουνίου 2023.

ΠΡΟΒΑ ΤΕΛΕΤΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ

Η συμμετοχή σας στη διαδικτυακή πρόβα τελετής είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ  

ΠΡΟΒΑ ΤΕΛΕΤΗΣ 12/07/2023

14:30

Διαδικτυακά πατώντας εδώ

 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ

Για την έκδοση του Τίτλου Σπουδών είναι απαραίτητη η κατάθεση της αίτησης έκδοσης τίτλου σπουδών. Για τους φοιτητές που δεν θα καταθέσουν την αίτηση, δεν θα πραγματοποιηθεί έκδοση του Τίτλου Σπουδών τους.

Στην Ετήσια Τελετή Αποφοίτησης, οι απόφοιτοι λαμβάνουν ένα Αναμνηστικό Συμμετοχής  και όχι τον τίτλο σπουδών τους. Οι Τίτλοι Σπουδών εκδίδονται σε μια μεταγενέστερη ημερομηνία που ανακοινώνεται από το Γραφείο Εγγραφών. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με: [email protected]

ΛΟΓΟΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ
Ο λόγος του αριστούχου φοιτητή/τριας γίνεται από τον/την τελειόφοιτο με τον υψηλότερο Γενικό Μέσο Όρο από όλα τα Προγράμματα Σπουδών, δεδομένου ότι πραγματοποιείται περάτωση σπουδών τον Μάιο (Εαρινό Τετράμηνο) του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους (2023).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ ΤΕΛΕΤΗΣ

Οι Απόφοιτοι που επιθυμούν να φωτογραφηθούν την ημέρα της τελετής αποφοίτησης με ατομικά ή οικογενειακά φωτογραφικά πορτραίτα, θα πρέπει να βρίσκονται στην καφετέρια του Πανεπιστημίου την ημέρα της Αποφοίτησης τους από τις 18:00-18:50. Όσοι απόφοιτοι επιθυμούν μπορούν να βγάλουν άλλη μέρα τις φωτογραφίες τους στο στούντιο του φωτογράφου, αφού πρώτα κλείσουν το ραντεβού τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις φωτογραφίες και βίντεο της τελετής καθώς και για ραντεβού πατήστε εδώ (ΒΑΛΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ)

Όλοι οι απόφοιτοι θα πρέπει να βρίσκονται στην Πανεπιστημιούπολη στις 7:00μμ, καθώς η Τελετή Αποφοίτησης θα ξεκινήσει στις 8:30μμ ακριβώς.

O κάθε απόφοιτος θα πάρει τον ΙΔΙΟ αριθμό προσκλήσεων ο οποίος θα ανακοινωθεί την ημέρα της πρόβας.  Οι Προσκλήσεις θα σας αποσταλούν διαδικτυακά.

Η είσοδος στην Τελετή Αποφοίτησης γίνεται μόνο με την προσκόμιση της πρόσκλησης (τυπωμένη ή σε ηλεκτρονική μορφή).

Συνιστάται στους προσκεκλημένους των αποφοίτων να βρίσκονται όσο πιο γρήγορα γίνεται στην Πανεπιστημιούπολη για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.