Σύνθεση τραγουδιών για τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες του Hollywood

Το πρόγραμμα μουσικής τεχνολογίας του Cyprus College διοργανώνει την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023,  ώρα 06:00μ.μ.-09:00μ.μ., στην αίθουσα Β11 του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου,  masterclass με τίτλο  «Σύνθεση τραγουδιών για τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες του Hollywood».

Ποιες είναι οι προκλήσεις που θα συναντήσει ένας επίδοξος τραγουδοποιός για ταινίες, σειρές και trailers στο Hollywood; Πως αυτές μπορούν να αντιμετωπιστούν; Με ποια  προσόντα και γνώσεις μπορεί κάποιος/α να εισέλθει και να πετύχει στον χώρο αυτό; Πως λειτουργεί η βιομηχανία του sync(chronization) στο Hollywood αλλά και στον Ευρωπαϊκό χώρο;

Αυτά και άλλα πολλά θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν οι συμμετέχοντες, με τον Άδωνι Αλετρά και την Σοφία Πατσαλίδου, καταξιωμένο συνθέτη και επιτυχημένη τραγουδοποιό/ερμηνεύτρια, στην Αμερικανική και διεθνή αγορά μουσικής για TV/Films.

Ο Άδωνις και η Σοφία έγραψαν ταργόυδια που χρησιμοποίηθηκαν σε τηλεοπτικές σειρές των καναλιών CBS, Oprah Winfrey Network, Netflix, και Discovery ID. Έχουν επίσης γράψει 2 albums με τραγούδια για τις  BMG USA και BMG Europe για χρήση σε σειρές της ITV. Πρόσφατα υπέγραψαν συμβόλαιο για να συνθέσουν 2 τραγούδια για το κανάλι TLC.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Για δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής επικοινωνήστε με το 22713297 ή με εμαιλ στο l.georgiou@cycollege.ac.cy (Λούης Γεωργίου). Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.